VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala https://vipera.balladium.hu V.I.P. blog - kiemelt PR-cikk szolgáltatások Thu, 27 Jan 2022 19:17:51 +0000 hu hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.8.4 https://vipera.balladium.hu/wp-content/uploads/2020/08/cropped-vip-ikon-32x32.jpg VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala https://vipera.balladium.hu 32 32 Az olajsütők nyújtotta legfontosabb előnyök https://vipera.balladium.hu/olajsutok-nyujtotta-elonyok/ https://vipera.balladium.hu/olajsutok-nyujtotta-elonyok/#respond Thu, 27 Jan 2022 19:17:51 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2357 Sokunk hallott már az olajsütőkről, valószínűleg jó párunk konyhájában meg is találhatók ezek sokoldalú és praktikus konyhai berendezések. A mostaniakban az olajsütők nyújtotta legfontosabb előnyökről beszélünk rövidebben. Könnyebb tisztíthatóság Bizonyos olajsütő típusoknál rendkívül egyszerű a tisztítás, így ha ez az elsődleges szempontunk vásárláskor, akkor mindenképp érdemes egy ehhez igazodó fajtát választanunk. Gazdaságosabb üzemeltetés Az ipari […]

The post Az olajsütők nyújtotta legfontosabb előnyök first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
olajsütő

Sokunk hallott már az olajsütőkről, valószínűleg jó párunk konyhájában meg is találhatók ezek sokoldalú és praktikus konyhai berendezések. A mostaniakban az olajsütők nyújtotta legfontosabb előnyökről beszélünk rövidebben.

Könnyebb tisztíthatóság

Bizonyos olajsütő típusoknál rendkívül egyszerű a tisztítás, így ha ez az elsődleges szempontunk vásárláskor, akkor mindenképp érdemes egy ehhez igazodó fajtát választanunk.

Gazdaságosabb üzemeltetés

Az ipari olajsütő berendezések estében sokkal gazdaságosabb az üzemeltetés, mint egy  serpenyő esetében, hiszen itt az olajt többször felhasználhatjuk. Azok az olajsütők, amik dupla fűtőszállal vannak ellátva képesek az olajt gyorsabban, valamint sokkal egyenletesebben felmelegíteni, így gyorsabb lesz a sütés is.

Egészségesebb ételkészítés

Azok az olajsütők, amik úgynevezett Cool Zone technológiával vannak ellátva több szempont miatt is jó megoldás nyújthatnak. Elsősorban ezeknél a sütőknél nem fognak megégni a morzsák, így egészségesebb megoldás, mint a serpenyő használata. Az olajnak a hőmérsékletét is sokkal jobban tudjuk befolyásolni valamint a dupla fűtőszálas verziókban rövidebb sütési idővel számolhatunk. Ezeknél a típusoknál ételeink kisebb mennyiségű olajt fognak magukba szívni, ennek köszönhetően egy egészségesebb megoldásnak számítanak.

Biztonságos konyhai munka

Sajnos szinte minden olajsütő esetében fennáll a kockázat az apróbb égési sérülésekre. Ennek oka, hogy a belehelyezett élelmiszerekben sok víz rejtőzik meg, amik a hirtelen meleg hatására ránk fröccsenhetnek. Szerencsére olyan típusok is léteznek már, amik a képesek semlegesíteni a buborékokat, így azok nem fröcsöghetnek ránk vagy épp a frissen tisztított konyhapultunkra, főzőlapunkra.

Kényelmes használat

Azok számár, akik a kényelmet és az egyszerű használatot helyezik előnyben elengedhetetlen egy olajsütő a konyhából, hiszen számukra tökéletes megoldás egy ilyen darab a mindennapokban. Használata nem kíván sok magyarázatot, az ételünket csupán bedobjuk az olajsütőnkbe a hőfok beállítása után, majd a kívánt idő után kivesszük azt. Az olajból való kivétel is roppant egyszerű, amit követően lecsöpögtetjük az elkészült ételt majd tálalhatjuk is.

Megemlíthetjük itt még azt, hogy használatukkal rengeteg időt spórolhatunk is, hiszen amíg sül ételünk nyugodtan nekiállhatunk más konyhai feladatoknak is.

Olajsütők ára

Az olajsütők területén széles választékkal találkozhatunk a legolcsóbbtól a legdrágább típusokig, igényünktől és persze keretünktől függően. Az olcsóbb kivitelek között kisebb gépekkel találkozhatunk, amik típustól függően tartalmazhatnak termosztátot és egy kivehető edényt is egyaránt. Abban az esetben, ha középkategóriás képet szeretnénk rendkívül nagy választékkal találkozhatunk, amik sok esetben rendelkeznek szagszűrővel és forgókosárral is. Persze vannak olyan típusok is, amik már felső árkategóriába tartoznak, annak köszönhetően, hogy rengeteg minőségi tartozékkal vannak ellátva.

Összegezve

Sokunk mindennapi rohanó életében hatalmas segítség lehet a konyhában egy olajsütő. Ezzel a konyhai berendezéssel nem csak időt takaríthatunk, hanem használata sem igényel különösebb tudást, így ha nem erősségünk a sütés, akkor remek megoldás lehet számunkra.

Share

The post Az olajsütők nyújtotta legfontosabb előnyök first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/olajsutok-nyujtotta-elonyok/feed/ 0
6 filléres ötlet a rusztikus fürdőszoba kialakításához https://vipera.balladium.hu/6-filleres-otlet-rusztikus-furdoszoba/ https://vipera.balladium.hu/6-filleres-otlet-rusztikus-furdoszoba/#respond Sat, 13 Nov 2021 18:59:48 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2350 A rusztikus stílus sosem megy ki a divatból, egy örök kedvenc marad sokunk számára, hiszen rendkívül hívogató és otthonos érzést tudunk vele csempészni házunk bármelyik helyiségébe. Sokan gondolják, hogy ezek kialakításához sok pénzre van szükségünk, ám ez egyáltalán nem így van, hiszen akár 6 filléres ötlet elég a rusztikus fürdőszoba kialakításához. 1, Egyedi fürdőszoba bútorok […]

The post 6 filléres ötlet a rusztikus fürdőszoba kialakításához first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
rusztikus fürdőszoba

A rusztikus stílus sosem megy ki a divatból, egy örök kedvenc marad sokunk számára, hiszen rendkívül hívogató és otthonos érzést tudunk vele csempészni házunk bármelyik helyiségébe. Sokan gondolják, hogy ezek kialakításához sok pénzre van szükségünk, ám ez egyáltalán nem így van, hiszen akár 6 filléres ötlet elég a rusztikus fürdőszoba kialakításához.

1, Egyedi fürdőszoba bútorok

Először is kerüljük az egyforma garnitúrákat, hiszen remek rusztikus hangulatot teremthetünk például egy önmagában egyedi darabbal, ami akár egy kicsit viseltebb hangulatot is áraszthat magából. Legyen szó kisebb vagy akár nagyon fürdőszobáról karakter adhatunk a helységnek csupán egy pár kiegészítő segítségével is, amiket szerencsére napjainkban már online is megrendelhetünk a hatalmas választékból. Ráadásul ma már a rusztikus fürdőszoba bútorok választéka online is igen széles, hogy bárki megtalálhassa a maga számítását.

2, Figyeljünk a bútorok színére!

A rusztikus hangulat elérése érdekében a legjobb, ha vagy nagyon sötét vagy egészen világosabb bútor elemeket választunk fürdőnkbe, a döntés csakis rajtunk áll. Fürdőszobákba inkább a világosabb árnyalatokat szokták ajánlani, hiszen ezáltal az egész tér nagyobb és világosabbnak is tűnhet, ami remekül jöhet abban az esetben is ha például kisebb tér áll csak rendelkezésünkre. Azért is jó választás még a fehér mivel így a más kiegészítőkkel és bútorokkal való társítás is sokkal könnyebben fog majd menni, legye szó bármilyen más színről, textúráról vagy esetleg formáról.

3, Kezeljük a faanyagokat!

A rusztikus stílusnak az alapja, hogy egy megviseltebb régibb hatást keltünk bútorainkkal és kiegészítőinkkel. Bútoraink vagy fapolcaink esetében ezt a hatást nagyon könnyen elérhetjük azzal, ha lekezeljük a fát egy kifejezetten erre való festékkel, ami segítségével könnyedén kopott hatást adhatunk darabjainknak.

4, Természetes anyagú bútorok, kiegészítők

Rusztikus stílus elérése érdekében mindenképp fontosak a természetes anyagból készült bútorok, ami a legtöbb esetben a fa. Fürdőnkbe beszerezhetünk fa komódokat, szekrényeket vagy akár fali polcokat is, amiknek később kezelhetjük a felületét a még régimódibb hatás érdekében.

5, A padlónál is törekedjünk a természetességre!

Csakúgy, mint ahogy a bútorok esetében is a padlónál is a legjobb, ha a természetességre törekszünk és egy fa padló mellett döntünk. Nagyon otthonos és hívogató hatást érhetünk el a fapadlókkal, főleg akkor ha egy puha szőrős kis szőnyeget helyezünk el rajta, mondjuk egy sötétebb barna padlón egy fehér gyapjú szőnyeg nagyon jól tud mutatni.

6, Keverjük a rusztikus stílust más trendekkel is!

A rusztikus stílusban az a legjobb, hogy nem kell, hogy minden elem stílusában ugyanolyan legyen, sőt kifejezetten ajánlott kevernünk más stílusokkal is, amik az alábbiak lehetnek:

Mediterrán rusztikus stílus

Ennél a különös kombinációnál a stílusok anyagait állítjuk össze. Ezt a stílust leginkább a fabútorok, gerendák valamint terrakották jellemzik, színében leginkább a sötétebb árnyalatok jellemzők rá.

Modern rusztikus stílus

Két teljesen ellentétes stílus, mégis kiegészítik egymást, hiszen mindkettőről elmondhatjuk, hogy az egyszerűség az alapjuk, megjelennek itt keményfa ajtó, ablakok, kandallók, valamint minimalista bútorok. Ennél a stílusnál leginkább a használhatóság a főbb szempont.

Összegezve

Tehát abban az esetben sem kell milliókat költenünk otthonunk dekorálására, ha megfogott volna minket a rusztikus stílus, hiszen napjainkban már könnyedén akár filléres ötletekkel is feldobhatjuk fürdőszobánkat a rusztikus stílus jegyében.

 

Share

The post 6 filléres ötlet a rusztikus fürdőszoba kialakításához first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/6-filleres-otlet-rusztikus-furdoszoba/feed/ 0
Mit tartalmaznak az ipari úszókapu szettek? https://vipera.balladium.hu/mit-tartalmaznak-ipari-uszokapu-szettek/ https://vipera.balladium.hu/mit-tartalmaznak-ipari-uszokapu-szettek/#respond Sat, 22 May 2021 17:48:20 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2338 Az ipari úszókapuk kiváló lehetőséget nyújtanak, ha hatékony, tartós és modern megoldást keresünk egy-egy terület kapubejárójának zárhatóvá tételéhez. Szerencsére ehhez számos esetben komplett úszókapu szetteket is vásárolhatunk. Az alábbiakban azzal foglalkozunk részletesebben mit tartalmaznak az ipari úszókapu szettek. Úszókapu szettek Az úszókapuk esetében további nagy előny, hogy akár önerőből is telepíthetjük. Ehhez az úszókapu szettek […]

The post Mit tartalmaznak az ipari úszókapu szettek? first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
úszókapu

Az ipari úszókapuk kiváló lehetőséget nyújtanak, ha hatékony, tartós és modern megoldást keresünk egy-egy terület kapubejárójának zárhatóvá tételéhez. Szerencsére ehhez számos esetben komplett úszókapu szetteket is vásárolhatunk. Az alábbiakban azzal foglalkozunk részletesebben mit tartalmaznak az ipari úszókapu szettek.

Úszókapu szettek

Az úszókapuk esetében további nagy előny, hogy akár önerőből is telepíthetjük. Ehhez az úszókapu szettek nyújthatnak hathatós segítséget, melyben mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet a saját ipari úszókapunk telepítéséhez.

Amennyiben érezzük magunkban a bátorságot, akkor mi magunk lássunk hozzá a munkálatokhoz, akkor egy ilyen szett beszerzése mindenképp szükséges, de szerencsére az úszókapu szettek árai igen kedvezőek és cserébe minden szükséges alkatrészt is megkapunk.

Úszókapu szett részei

Az úszókapu szettek között többféle variációval is találkozhatunk. Vannak csomagok, melyek csak görgőket és a sínt tartalmazza, de vannak komplett készletek is, amik tartalmazzák az előbbieket, valamint a kapu keretét és a mozgató motort is.

Gyakorlatilag minden úszókapu ugyanazokból az elemekből épül fel. Amennyiben csak a fő elemeket akarjuk kiemelni, akkor az úszókapu sínt, támasztó görgőket, valamint vezető görgőket érdemes megemlítenünk. Emellett azonban több más alkotóelem is felel a rendszer zavartalan működéséhez. Ezek az alábbiak lehetnek:

 • kapu keret
 • úszókapu betétje
 • ellensúly
 • csapágyazott görgősor
 • „C” szelvény az úszókapu aljára
 • megvezető görgők
 • megvezető görgőkhöz acél keret vagy konzol
 • mozgató motor

Egy komplett ipari úszókapu szett vásárlása esetén a csomag a fentieket mind tartalmazhatja, ráadásul csupán minimális szaktudásra van szükségünk, ahhoz hogy telepíthessük.

Úszókapu előnyei

A szettek tehát biztosítják a könnyű telepítést, de az úszókapuk számos más előnnyel is rendelkeznek, egyetlen hátránya pedig, hogy a kapu nyitásához hosszabb hely szükséges. Emiatt ahol a hely adottságai lehetővé teszik, ott mindenképp célszerű ipari úszókapu beépítése mellett dönteni, mert:

 • az időjárástól védett elemekkel rendelkezik,
 • tartós, hosszú élettartamú,
 • nem tud lefagyni,
 • kedvező árú,
 • nem szükséges többméteres betonalapot készíteni,
 • nincs holttér a bejáratnál.

Összegezve

Egy úszókapu szett tehát akár minden szükséges kelléket is tartalmazhat a telepítéshez. Ehhez azonban mindenképp alaposan meg kell győződnünk az adott szett tartalmáról és persze minőségéről is.

Share

The post Mit tartalmaznak az ipari úszókapu szettek? first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/mit-tartalmaznak-ipari-uszokapu-szettek/feed/ 0
Hogyan válasszunk létrát? https://vipera.balladium.hu/hogyan-valasszunk-letrat/ https://vipera.balladium.hu/hogyan-valasszunk-letrat/#respond Mon, 10 May 2021 06:37:31 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2328 A létrák roppant hasznos kiegészítőknek bizonyulhat otthonunk környékén, nem beszélve azokról a helyzetekről, amikor a munkában is szükségünk van rájuk. A létrák között azonban számos típust megtalálhatunk, amik között választani nem egyszerű feladat. Az alábbiakban éppen ezért azzal is foglalkozunk, hogyan válasszunk létrát és mi a különbség az egyes fajták között. Hogyan válasszuk ki az […]

The post Hogyan válasszunk létrát? first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
A támasztólétra választékban

A létrák roppant hasznos kiegészítőknek bizonyulhat otthonunk környékén, nem beszélve azokról a helyzetekről, amikor a munkában is szükségünk van rájuk. A létrák között azonban számos típust megtalálhatunk, amik között választani nem egyszerű feladat. Az alábbiakban éppen ezért azzal is foglalkozunk, hogyan válasszunk létrát és mi a különbség az egyes fajták között.

Hogyan válasszuk ki az ideális létra típust?

Ahhoz, hogy kiválaszthassuk a számunkra legmegfelelőbb létrát, először azt kell tisztázni pontosan mire akarjuk használni majd az adott eszközt. E téren ugyanis nem mindegy, hogy:

 • otthoni barkácsoláshoz,
 • hosszabb felújítási munkákhoz,
 • profi, napi több órás munkához keresünk létrát.

Amennyiben tisztában vagyunk a leendő felhasználási területtel, mindenképp érdemes azt összevetni a mai létra kínálattal, ahol az alábbi főbb típusokkal találkozhatunk:

 • csuklós létrák
 • fa létrák
 • polclétrák
 • szakipari létrák
 • támasztólétrák
 • álló létrák
 • Több és sokcélú létrák

Csuklós létrák

A csuklós létrák között megtalálhatunk ipari, félprofi, és háztartási célra használható létrákat is. Ezek a típusok általában 1,5 illetve 3,5 méteres magasak, leginkább szerelési munkákhoz ajánlottak. Kicsi a súlyuk, nagy biztonsággal használhatóak, nagyfokú stabilitással bírnak. Kezelésük gyors és kényelmes, akár egy kézzel működtethető a mozgató elem. Nagy előnyük, hogy kis helyen elférnek és hosszú az élettartamuk.

Fa létrák

Az ipari fa létrák lehetnek két oldalon járhatóak vagy lépcsőfokosak. A két oldalon járható fa létrák 0,5 illetve 3 méter között használhatóak. A kategórián belül vannak robosztusabbak, ezek mindenféle tevékenységhez használhatóak

A lépcsőfokos fa létrák hosszabb idejű munkák elvégzéséhez lehetnek jó választás, hiszen kényelmesen lehet rajtuk állni, mivel relatív széles lépcsői vannak. Ez a típus rendkívül stabil, masszív, jellemzően több ponton acélpántokkal van ellátva.

Polclétrák

A polclétrák leginkább ipari használatra javasolhatóak, nagyjából 0,7 illetve 4 méteres magasság között. Ezen a típuson belül megkülönböztethetünk:

 • beakasztatható lépcsőfokos
 • cső vezetősínes
 • T vezetősínes
 • elfordítható lépcsőfokos polclétrákat.

Szakipari létrák

A szakipari létrákon belül több típussal is találkozhatunk, melyek lehetnek többek között a:

 • tetőlétra,
 • kéményseprő létra,
 • ablaktisztító létra.

Tetőlétra

A tetőn végzett szerelési munkához javasolt, van alumínium, fa vagy alu/fa kombináció, mindegyik vízálló, és stabil. Rögzítő kampóval rögzíthető a biztos munkavégzés érdekében.

Kéményseprő létra

Az alumíniumból készült kéményseprő létra akár tartósan is a tetőn maradhat, minden tetőn jól alkalmazható, hevederrel meghosszabítható, a professzionális, biztos munkavégzés érdekében.

Ablaktisztító létra

Az ablaktisztító létra speciális kialakítása miatt kifejezetten az ablak felületek tisztítására alkalmas. A létrák végén található kitámasztó az ablak tehermentesítését szolgálja.

Támasztólétrák

A támasztólétra választékban ugyanúgy megtalálhatunk ipari és kifejezetten otthoni felhasználásra szánt verziókat is. Az ipari használatra alkalmazhatóak a lépcsőfokos támasztólétrák, amik csúszáselleni védelemmel vannak ellátva, így nagyon biztonságos. A húzóköteles létrák akár 7,7 méterig is biztosíthatják megfelelő munkavégzés lehetőségét. A kötél nem szennyeződik el, az alumínium vezetőprofilok miatt nagyon stabilak.

A háztartási használatra szánt támasztólétrák 1,5-3 méter magasságig jól alkalmazhatóak, 150 kg súlyig terhelhetők, nagyon stabil, hosszú élettartamú típusok. Csekély súlyuk miatt könnyen szállíthatók és könnyen tárolhatók otthonunkban is.

Több és sokcélú létrák

A több-, vagy sokcélú létrák nNagyon biztonságos, időtálló, hosszantartó, csúszásbiztos konstrukciók. Ezek a típusú létrák sok méretben elérhetőek, egyszerre használhatóak álló-, támasztó-, tolólétraként. Stabil acél vezetők teszik könnyebbé kényelmes kinyitását. Biztonságos a le-, feljárás, a széles támasztó miatt rendkívül stabilak. Amennyiben univerzális megoldást keresünk, akkor ezek ideális választás jelenthetnek.

Összegezve

A megfelelő létra kiválasztása tehát nem egyszerű, hiszen roppant széles kínálatból válogathatunk. Azonban ha tisztában vagyunk a lehetőségekkel, illetve azzal, hogy milyen felhasználási területre is szeretnénk használni az adott létrák, akkor könnyebbé válhat a vásárlás.

Share

The post Hogyan válasszunk létrát? first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/hogyan-valasszunk-letrat/feed/ 0
Mi az úszókapu szett? https://vipera.balladium.hu/mi-az-uszokapu-szett/ https://vipera.balladium.hu/mi-az-uszokapu-szett/#respond Thu, 07 Jan 2021 13:07:36 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2319 A kapuk esetében több típust is megkülönböztethetünk, melyek között megtalálhatók a toló- és az úszókapuk is. Utóbbi esetében számos előnyt megtapasztalhatunk, amik közül az egyik a könnyű telepíthetőség. Ez többek között a forgalomban kapható úszókapu szetteknek is köszönhető. Az alábbiakban összegyűjtöttük mik is az úszókapu szettek és mire is alkalmasak. Úszókapu előnyei Az úszókapu számos […]

The post Mi az úszókapu szett? first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
úszókapu szett

A kapuk esetében több típust is megkülönböztethetünk, melyek között megtalálhatók a toló- és az úszókapuk is. Utóbbi esetében számos előnyt megtapasztalhatunk, amik közül az egyik a könnyű telepíthetőség. Ez többek között a forgalomban kapható úszókapu szetteknek is köszönhető. Az alábbiakban összegyűjtöttük mik is az úszókapu szettek és mire is alkalmasak.

Úszókapu előnyei

Az úszókapu számos előnnyel rendelkezik, egyetlen hátránya pedig, hogy a kapu nyitásához hosszabb hely szükséges. Ahol a hely adottságai lehetővé teszik, ott mindenképp célszerű úszókapu beépítése mellett dönteni, mert:

 • az időjárástól védett elemekkel rendelkezik,
 • tartós, hosszú élettartamú,
 • nem tud lefagyni,
 • kedvező árú,
 • nem szükséges többméteres betonalapot készíteni,
 • nincs holttér a bejáratnál.

Úszókapu szettek

Az úszókapuk esetében további nagy előny, hogy akár önerőből is telepíthetjük. Ehhez az úszókapu szettek nyújthatnak hathatós segítséget, melyben mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet a saját úszókapunk telepítéséhez.

Amennyiben érezzük magunkban a bátorságot, akkor mi magunk lássunk hozzá a munkálatokhoz, akkor egy ilyen szett beszerzése mindenképp szükséges, de szerencsére az úszókapu szettek árai igen kedvezőek és cserébe minden szükséges alkatrészt is megkapunk.

Úszókapu szett részei

Az úszókapu szettek között természetesen többféle variációval is találkozhatunk. Vannak csomagok, melyek csak görgőket és a sínt tartalmazza, de vannak komplett készletek is, amik tartalmazzák az előbbieket, plusz a kapu keretét és a mozgató motort is.

Gyakorlatilag minden úszókapu ugyanazokból az elemekből épül fel. Amennyiben csak a fő elemeket akarjuk kiemelni, akkor az úszókapu sínt, támasztó görgőket, valamint vezető görgőket érdemes megemlítenünk. Emellett azonban több más alkotóelem is felel a rendszer zavartalan működéséhez. Ezek az alábbiak lehetnek:

 • kapu keret
 • úszókapu betétje
 • ellensúly
 • csapágyazott görgősor
 • „C” szelvény az úszókapu aljára
 • megvezető görgők
 • megvezető görgőkhöz acél keret vagy konzol
 • mozgató motor

Egy komplett úszókapu szett a fentiek mind tartalmazhatja, ráadásul csupán minimális szaktudásra van szükségünk, ahhoz hogy telepíthessük.

Összegezve

Az úszókapu szettek tehát kiváló megoldást kínálnak arra, ha mi magunk saját erőnkből és tudásunkból szeretnénk megbirkózni az úszókapuk telepítésével. Ráadásul mindezt igen kedvező áron tehetjük meg, hiszen az úszókapu szettek között találhatunk minőségi mégis kedvező árú csomagokat is.

Share

The post Mi az úszókapu szett? first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/mi-az-uszokapu-szett/feed/ 0
Cégbejegyzés, jogszolgáltat Ukrajnában https://vipera.balladium.hu/cegbejegyzes-ukrajnaban/ https://vipera.balladium.hu/cegbejegyzes-ukrajnaban/#respond Wed, 02 Dec 2020 13:08:15 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2309 Ügyvéd Ukrajnában: jogi szolgáltatások Időről időre Ukrajnában normalizálódni látszik a helyzet, az keleti régiókban is mintha lassan helyreállna a béke és újra fellendülésnek indulhatna a gazdaság. A Covid-19 világjárvány ugyan akadályokat támaszt, de és ez nem kedvez azoknak, akik befektetőként, vállalkozóként keresnek üzleti lehetőségeket Magyarország legnagyobb szomszédjánál. Ebben a nehéz időszakban hely- és nyelvismeret nélkül […]

The post Cégbejegyzés, jogszolgáltat Ukrajnában first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>

Ügyvéd Ukrajnában: jogi szolgáltatások

Cégbejegyzés Ukrajnában - magyar ügyvéd

Magyar ügyvéd segítségével cégbejegyzés Ukrajnában

Időről időre Ukrajnában normalizálódni látszik a helyzet, az keleti régiókban is mintha lassan helyreállna a béke és újra fellendülésnek indulhatna a gazdaság. A Covid-19 világjárvány ugyan akadályokat támaszt, de és ez nem kedvez azoknak, akik befektetőként, vállalkozóként keresnek üzleti lehetőségeket Magyarország legnagyobb szomszédjánál. Ebben a nehéz időszakban hely- és nyelvismeret nélkül kockázatos bármibe is belevágni, szükség van hely segítségre. Szerencsére Kárpátalján adott a lehetőség ilyen helyi bázis megszerzésére, a magyarul beszélő jogászok, ügyvédek száma jelentős a régióban – megtalálni őket azonban nehezebb.

Cégbejegyzés, magyar ügyvéd Ukrajnában

Az alább megadott linkek segítségével megnyitható weboldalak azoknak nyújtanak segítséget, akik egyfelől Ukrajnában a jogi területen működnek, ügyvédi praxist folytatnak és magyar nyelvtudásuk okán el tudják látni magyarországi vállalkozók üzleti tevékenységének a jogvédelmét. Természetesen magánszemélyek jogi védelmi is tevékenységi körükbe tartozhat. A potenciális magyar ügyfelek azonban igen nehezen akadnak rájuk, hiszen azt sem tudják, hol kellene őket keresniük. Legjobb persze, ha a Google keresőhöz fordulnak és például begépelik azt, hogy magyarul beszél ukrán ügyvéd – ebben az esetben az első 10 keresőtalálat között bukkan fel az itt ajánlott oldal. Mindebből egyenesen következik, hogy a magyar megrendelőket váró jogászoknak és ügyvédeknek elemi érdeke ezen az oldalon – mint valamiféle szaknévsorban – szerepelnie.

Van-e magyarul beszélő ukrán ügyvéd Kárpátalján?

Másfelől a weboldal azoknak is segít, akik nem találnak a honlapon megfelelő információkat – ők levélben fordulhatnak a weblap tulajdonosához, aki megkeresésüket kiközvetíti egy kárpátaljai, azon belül ungvári ügyvédi irodának, ahol garantáltan vagy közvetlen segítséget, vagy információt kapnak a továbblépéshez cégalapítási és más ügyekben.

Ha hirdetne ebben a témában vagy kíváncsi a website-ra, ezekre a hiperhivatkozásokra kattintson:

Kurrens témakörök további Google.kereséshez: biztonságos jogszolgálat és bizalmi ügyintézés Ukrajnában – jogvédelem magánszemélyek, vállalkozók és üzleti-pénzügyi befektetők számára. Jogvédelem, jogszolgálat. Jogi képviselet vállalatok és magánszemélyek számára – azonnali cégbejegyzés, ügyvitel.

Ügyviteli és ügyvédi  szolgáltatás: hol találni Ukrajnában vagy Kárpátalján magyarul beszélő ukrán ügyvédet?szakmai jogvédelem, online marketing és keresőmarketing tevékenység, marketing szolgáltatás, PR-cikkek megjelentetése, vállalkozás, ügyvéd, üzlet –

Honlap optimalizálás és linképítés – SEO

Keresőoptimalizáló szolgáltatás. Online marketing tanács: Ha a Google keresőprogram az Ön honlapját a találati mezőny top-pozíciójában jeleníti meg, az már fél üzleti siker. Forduljon szakemberhez ebben is: Honlapok optimalizálása, helyezésjavítás Google kereséshez


pr-cikk ára, linképítés

Weboptimalizálás és prémium linképítés SEO-szakembertől. Google helyezés javítás

A prémium linképítésben jelentős szerepet játszó, weboldalra vagy blogra kihelyezett PR-cikk ára attól függ, hogy mekkora a publikáló weoldal keresőmarketing értéke. A fenti linkre kattintva kérjen árajánlatot! Azonnali cikk- és link-elhelyezés, termék és honlap ajánlók.

Share

The post Cégbejegyzés, jogszolgáltat Ukrajnában first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/cegbejegyzes-ukrajnaban/feed/ 0
Infrafűtés – hősugárzó infrapanelek https://vipera.balladium.hu/infrafutes-hosugarzo-inrapanelek/ https://vipera.balladium.hu/infrafutes-hosugarzo-inrapanelek/#respond Thu, 27 Aug 2020 12:01:26 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2189 Helyiségek fűtése infravörös sugarakkal Beltéri zónafűtés sötétsugárzó infrapanelek alkalmazásával Az infravörös sugarakkal történő bel- és kültéri fűtés egy viszonylag új, innovatív és perspektivikus módja a helyiségek és félig nyílt vagy teljesen nyitott terek felmelegítésének, mivel egy csomó előnnyel rendelkezik a hagyományos fűtéssel szemben. Jellemző rá a gazdaságos üzemeltetés, az egyszerű szerelési mód. Beüzemelése, karbantartása nem […]

The post Infrafűtés - hősugárzó infrapanelek first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
Helyiségek fűtése infravörös sugarakkal

Beltéri zónafűtés sötétsugárzó infrapanelek alkalmazásával

infrafűtés infravörös sugárzásAz infravörös sugarakkal történő bel- és kültéri fűtés egy viszonylag új, innovatív és perspektivikus módja a helyiségek és félig nyílt vagy teljesen nyitott terek felmelegítésének, mivel egy csomó előnnyel rendelkezik a hagyományos fűtéssel szemben. Jellemző rá a gazdaságos üzemeltetés, az egyszerű szerelési mód. Beüzemelése, karbantartása nem igényel szakembert, és az infratermékekre jellemző a hosszú élettartam.

Infravörös hőátadás során a felületek (padló, fal, födém, bútor) melegszenek fel és nem a levegő, mint a konvekciós fűtés során, ami ráadásul felkavarja a port és szárítja a levegőt. A láthatatlan hősugarak közvetlenül is, és szétszóródva, a tárgyakról visszasugározva is melengetik testünket.

Az infrafűtés energiatakarékos

Korunkban a növekvő energiaárak, illetve az energiaforrások szűkülése miatt is egyre nagyobb figyelem fordul a gazdaságos fűtési módok felé.  Ezért azoknak a vállalat- és intézményvezetőknek, akik nagy alapterületű és magasságú helyiségekkel (üzemcsarnokok, sporttermek, raktárak, műtermek, pavilonok, garázsok stb.) rendelkeznek, érdemes elgondolkodniuk a hőfogyasztás mértékén.

Ilyen esetekben a leghatékonyabb módszer az infrafűtés, amit sötétsugárzónak, hőhullámú vagy sugárzó fűtésnek is hívhatunk.

Konvekciós (hőáramlásos) fűtés esetén az egyik legrosszabb hővezető – a levegő – melegszik fel elsőként, amely aztán a tárgyak és falak mentén áramolva ezeket melegíti fel. Ennek következtében a meleg levegő a helyiség felső, a hideg pedig az alsó részében halmozódik fel, miközben felkavarja a port. Következésképpen a hőenergia számottevő része a fogyasztó számára haszontalan mennyezet közeli légréteg melegítésére fordítódik.

A sötétsugárzók által kibocsátott hőenergiát a levegő nem nyeli el, ezért az a készüléktől a tárgyakhoz és az emberi testhez szinte hőveszteség nélkül jut el. Mivel a meleg levegő nem halmozódik fel a magas helyiségek mennyezet közeli részében, ezért gazdaságos beltéri fűtésre a sötétsugárzó infrapanelek kiválóan alkalmasak például a nagy magasságú raktárhelyiségek, üzemcsarnokok, sportcsarnokok, pálmakertek stb. esetében.

Zónafűtés infrasugárzókkal

infra zónafűtés

Fontos megjegyeznünk, hogy az infrafűtés az egyetlen módszer, amely képes a munkaterület lokális felmelegítésére. Az ilyen hőtermelő berendezés segítségével a helyiség különböző részein eltérő hőmérséklet tartható fenn. Ha egy csarnokban a munkaterületek szétszórtan vannak, akkor sem kell egy csarnokot egyenletesen fűteni, elég az egymáshoz távoli zónákat lokálisan melegíteni.

Az eltérő munkatevékenységet végző dolgozók komfortérzetéhez különböző hőmérsékletre van szükség. Az infrafűtésnél elérhető, hogy hatósugara csakis az adott munkaterületre korlátozódjon, anélkül, hogy a helyiség többi részét fűtenénk.


Long tail kulcsszavak Google-kereséshez: energiatakarékos elektromos fűtés, sötétsugárzó infrapanel rendszerek kiépítése, kültéri teraszfűtés infrasugárzó panelekkel, zónafűtés helyi infrákkal, webáruház: infra termékek vásárlása

Share

The post Infrafűtés - hősugárzó infrapanelek first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/infrafutes-hosugarzo-inrapanelek/feed/ 0
Repülő autó Budapesten https://vipera.balladium.hu/repulo-auto-budapesten/ https://vipera.balladium.hu/repulo-auto-budapesten/#respond Sun, 23 Aug 2020 18:09:08 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2157 Budapesten is bemutatták a japán repülő autót A magyar fővárosba is eljutott a japán elektromos repülő autó, amelyet a Puskás Arénában mutattak be, és amelynek prototípusát 2019-ben vitte közönség elé a japán NEC Corporation elektronikai cég. A NEC kocsija még kicsit necces, rövid ideig tartja magát a levegőben. Az újdonság négy propellerrel felszerelt drónszerű jármű […]

The post Repülő autó Budapesten first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
Budapesten is bemutatták a japán repülő autót

vezető nélküli repülő autó

A magyar fővárosba is eljutott a japán elektromos repülő autó, amelyet a Puskás Arénában mutattak be, és amelynek prototípusát 2019-ben vitte közönség elé a japán NEC Corporation elektronikai cég. A NEC kocsija még kicsit necces, rövid ideig tartja magát a levegőben. Az újdonság négy propellerrel felszerelt drónszerű jármű 3,9 méter hosszú, 1,3 méter magas és 3,7 méter széles. A vezető nélküli, 148 kilogrammos jármű a a gyártó által kifejlesztett szoftvert használ az irányításhoz és navigációhoz.

Mint a cég budapesti szóvivője, Dr. Kállay O.Béla elmondta a bemutatón, a japán kormány szívügyének tekinti a műanyag szerkezetű vezető nélküli repülő autók fejlesztését, amelyek a turizmus, a szabadidős tevékenységek, a teherszállítás terén és a városi közlekedésben lesznek hasznosíthatók már a 2030-as években.

Nemrégiben egy másik japán fejlesztésről adott hírt a Public Relations Portál:

Műanyag gépkocsi Budapesten

Japán gyártmányú, 90 százalékban műanyagból készült autót mutattak be Budapesten – értesültünk a public relations cikkből.

japán műanyag autó
A Tokiói Egyetem tudósai elhozták a magyar fővárosba és bemutatták a világ első autóját, amelyet szinte teljes egészében műanyagból készítettek. Valójában a jármű 90 %-ában műanyagot használtak. Érdekes tény, hogy ez az autó 40% -kal könnyebb, mint bármelyik standard modell, ami sem furcsa, figyelembe véve, hogy polimerek jóval könnyebbek a fémeknél.

Bár maga a műanyag nem egy környezetbarát dolog, de mivel a kis súly miatt a gépkocsi  energiafogyasztása jelentősen csökken, mégis zöld fejlesztés és különféle lehetőségeket nyit meg az elektromos autók fejlesztése számára. A műanyagnak az autóiparban való felhasználását régen lehetetlennek tartották, kijelentve, hogy az anyag gyenge szilárdsága olyan kérdés, amelyet nem lehet megoldani. A keleti blokkban mégis milyen népszerű lehetett a plasztik kasznis Trabant.

A japán tudósok különféle műanyagok kombinálásával sikeresen megerősítették az autó karosszériáját.

Már járt Budapesten műanyag infra-autó

infra vezető nélküli autó

Míg a fenti kocsi csak prototípus, egy korabeli PR-cikk szerint 2013-ban új típusú, forgalomba állítható, infra vezérlésű műanyag autót mutattak be a budapesti Sajtóház hangulatos télikertjében. A tetszetős gépjármű hátsó kerekeit egy-egy 207 lóerős villanymotor hajtja, kiegészítőként az akkumulátoros meghajtásún kívül a hatótávolság növeléséhez egy 1,2 literes Wankel-benzinmotort is beszereltek, így a mutatós verda elég messzire elporzik a pesti utakon, ha az aksi full fel van töltve és a benzintartály is csurig tele.

Az autó érdekessége, hogy infrasugárral vezérelhető fedélzeti számítógépe az önvezetést is lehetővé teszi. A vezető nélküli gépkocsik gyártásában jelenleg a Tesla és a Google a piacvezető.


Budapest Terasz és télikert

A jelen blog Pr-cikkek kihelyezésére specializálódott. Számos kifejezésre és kulcsszóra nézve releváns, például:

 • Honlapajánló marketing alkalmazás
 • link kihelyezése weboldalakra
 • keresőoptimalizálás és linképítés működése a gyakorlatban
 • helyezés javítása a keresőben
 • Budapest közlekedésének megújítása
 • nyílászáró télikertépítő és kármentő szerkezetet

A kiállítók a magyar újságírók kérdésére válaszolva elmondták, hogy további marketingszövegek írásában érdekeltek, mivel a Google támogatja a cikkek kihelyezését a fővárosi teraszokon és az online médiában. PR-cikk szól arról, hogy a zöld energia népszerűsítése zöldmarketing megoldás.

Share

The post Repülő autó Budapesten first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/repulo-auto-budapesten/feed/ 0
Philips termékek, cégtörténet https://vipera.balladium.hu/philips-termekek-cegtortenet/ https://vipera.balladium.hu/philips-termekek-cegtortenet/#respond Sun, 23 Aug 2020 11:40:46 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2144 Philips márka termékek: tv, laptop, DVD Nem véletlenül világmárka. Termékeik minőségiek, megbízhatóak, tartósak. És szépek is: ez a cég ad küllemre, az elegáns megjelenésre. Minőség és esztétika: csoda-e, hogy árucikkeik kelendőek? Cégtörténet: a Philips vállalat története Philips televízió minőségi színhűséggel A leendő multinacionális szupercég alapjait 1891-ben fektették le, mikor is családi vállalkozásként Anton és Gerard […]

The post Philips termékek, cégtörténet first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
Philips márka termékek: tv, laptop, DVD

Nem véletlenül világmárka. Termékeik minőségiek, megbízhatóak, tartósak. És szépek is: ez a cég ad küllemre, az elegáns megjelenésre. Minőség és esztétika: csoda-e, hogy árucikkeik kelendőek?

Cégtörténet: a Philips vállalat története

philips tv

Philips televízió minőségi színhűséggel

A leendő multinacionális szupercég alapjait 1891-ben fektették le, mikor is családi vállalkozásként Anton és Gerard Philips megalapította a Philips & Co-t Eindhovenben, Hollandiában (Nederland). A vállalat az Edison által szabadalmaztatott szénszálas izzólámpák gyártásával kezdte, és a századfordulóra az egyik legnagyobb előállítóvá vált Nyugat-Európában. Az európai ipari forradalom új hullámától indíttatva a Philips első kutatólaboratóriuma bemutatta fejlesztéseit a röntgen- és rádiótechnológiában. Az évek során a találmányok száma egyre csak nőtt, számos olyan úttörő szabadalmat mutatva be, amelyek még gazdagabbá tették az emberek mindennapi életét. Mára ilyenek például az infrasugárzó fűtőtestek és gyógyászati célú infralámpák.

1891 – 1915: A fény forradalmától a termékek fejlődéséig

A Philips az Edison-féle szénszálas izzók gyártásával kezdte karrierjét, és a századfordulóra az egyik legnagyobb termelővé vált Európában és a célexport országaiban. Mivel a folyamatos fejlődés motorja a gyártási technológia fejlesztése volt, a Philips 1914-ben egy kutatólaboratóriumot alapított a kémiai és fizikai jelenségek tanulmányozására, hogy tovább ösztönözzék a termékfejlesztést. Tanulmányozták az elektromágneses sugárzás UV, infra és röntgen tartományát.

1915 – 1925: Innovációk és többoldalúvá válás: röntgen és rádióvétel

Az első világháború nehézségeiből kilábalva 1918-ban a Philips bemutatott egy orvosi röntgencsövet. Ez a mérföldkő jelentette a termékkínálat bővülésének kezdetét, és azt az időpontot, amikortól a vállalat a fejlesztéseit szabadalmakkal kezdte védeni, a röntgensugárzástól egészen a rádióvételig terjedő szegmensekben.

1925 – 1940 Az első televíziók és elektromos borotvák

1925-ben a Philips aktívan részt vett az első televíziós kísérletekben, és 1927-ben megkezdte a rádiók gyártását. Ezekből 1932-ig egymilliót darabot adott el, és a világ legnagyobb rádió gyártója lett. Egy évvel később előállították a 100 milliomodik rádiócsövet, és megkezdték az orvosi röntgen készülékek gyártását az Egyesült Államokban. 1939-ben, amikor piacra került az első Philips villanyborotva, a vállalatnak már 45 000 alkalmazottja volt világszerte.

1940 – 1970 Technológiai áttörések: a kompakt audió kazetta bevezetése

Az ipari forradalom újabb hullámával világszerte a II. Világháború után a tudomány és technológia hatalmas fejlődésen ment keresztül az 1940-es és 1950-es években. A Philips Kutatóintézet kifejlesztette a körkéses borotvát, amely elvezetett a Philishave villanyborotvák piaci bevezetéséhez. A Kutatóközpont úttörő munkát végzett a tranzisztorok és integrált áramkörök alapjainak lefektetésében is. A Philips jelentős mértékben hozzájárult a rögzítéstechnika, a televíziós műsorszórás és képmegjelenítés fejlődéséhez. 1963-ban bemutatták a Kompakt Audió Kazettát (Compact Audio Cassette), 1965-ben pedig már az első saját integrált áramkörök gyártása zajlott.

1970 – 1980: Folyamatos termékfejlesztések kép, hang és adatrögzítés terén

Az innovatív új termékek és ötletek áradata folytatódott az 1970-es években is. A világítástechnika területén végzett kutatások elvezettek az új energiatakarékos PL és SL lámpák kifejlesztéséhez, miközben a Philips Kutatóintézet tevékenységének további eredményeként kulcsfontosságú áttörések történtek a kép, hang és adatok feldolgozásában, tárolásában és átvitelében. Ezek vezettek el későbbiekben a LaserVision optikai lemez megjelenéséig, valamint a CD (Compact Disc) és optikai telekommunikációs rendszerekhez. 1972-ben a Philips megalapította a rendkívül sikeres zenekiadót, a PolyGram stúdiót. 1974-ben a vállalat felvásárolta a Magnavox-ot, majd 1975-ben a Signetic-et az Egyesült Államokban.

1980 – 1990: Technológiai mérföldkő: a kompakt-lemez

A konjunktúrát kihasználva 1983-ban indult útjára a technológiai mérföldkőnek számító kompaktlemez (CD). A Philips termékek forgalmazásának fontosabb eseményei közé tartozik 1984-ben a 100 milliomodik Philips televízió eladása. Az 1980-as években az üzleti lehetőségek tovább bővültek a GTE Sylvania televíziós konszern és a Westinghouse világítástechnikai üzletágának felvásárlásával.

1990 – 2000: Változások és sikerek: a DVD bevezetése

Az 1990-es évek a jelentős változások évtizede volt a Philips számára. A vállalat alapvető átszervezésbe kezdett annak érdekében, hogy visszatérjen eredeti alapjaihoz, egyszerűsítse szerkezetét, és csökkentse az üzletágak számát. Egyes üzletágak folyamatosan jó teljesítményt nyújtottak, és 1995-ben a Philips eladta 300 milliomodik Philishave elektromos borotváját. 1997-ben több más vállalattal együttműködve – és a CD technológia sikerereire építve (amelyet a Philips a Sonyval együtt fejlesztett ki) forgalomba hozták a történelem bizonyítottan leggyorsabban elterjedt elektronikai termékét: a zene, kép és adatrögzítésre egyaránt alkalmas DVD-t.

Huszonegyedik század: a Philips cég ma

Philips laptop

Philips laptop hosszú üzemidővel

A XXI. századba lépve a Philips folytatta a változtatásokat és a növekedést. Felismerve, hogy a legtöbb fogyasztó számára a Philips márka nem jelent többet egy szórakoztató elektronikai gyártónál, a holland cég elkötelezte magát egy új és sokkal inkább jellemző imázs kidolgozására, amely az egészségügy, az életstílus és technológia területein kínál termékeket. 2004-ben a Philips nyilvánosságra hozta a „sense and simplicity” márkaígéretet, amellyel a vállalat megerősítette elkötelezettségét az iránt, hogy olyan termékeket kínál a fogyasztók számára, amelyek technikailag fejlettek, egyszerűen használhatók, és a fogyasztói igények alapján tervezték őket.

2006 szeptemberében a Philips eladta Félvezető üzletágának 80,1 %-át egy magánbefektetőkből álló konzorcium számára. Ezzel egy erős és független, új félvezető gyártó cég alapjait fektették le, amelyet NXP-nek neveztek el, és amely vállalat a Philips 50 évre visszatekintő fejlesztésének gyümölcsére alapozva kezdte meg működését. Ez az eladás is egy újabb mérföldkő, amely azt jelenti, hogy a ciklustevékenységekből kilépve egy olyan erősebb vállalatot szeretnének létrehozni, amelynek fő működési területei a gyógyítás és az infra technológia, és amelynek középpontjában a Philips infralámpa és Vitae infrasugárzó áll, megfelelően a sense and simplicity marketingígéretnek.

2007 szeptemberében a Philips közzétette Vision 2010 stratégiai tervét, amelynek alapján a vállalat további fejlődést és megnövelt jövedelmezőséget tűzött ki célul. A Vision 2010 fontos részét képezi a szervezeti felépítés egyszerűsítése három szektorra:

Egészségügy, Világítás- és fűtéstechnika, Életmód

Az új szervezeti struktúra 2008. január 1-jén lépett életbe. Ezek a lépések a Philipset egy még inkább piacvezérelt, emberközpontú vállalatként pozícionálják olyan stratégiával és szervezeti felépítéssel, amely tökéletesen tükrözi vásárlói bázisának alapvető szükségleteit. Ezzel a szervezeti átalakítással a Philips célja egy vezető egészségügyi és well-being márka felépítése.

Extraprofitot termelve 2010-ben a vállalat 25,42 milliárd eurónyi forgalmat bonyolított le, alkalmazottjainak száma 114 500 főt tesz ki több mint 60 országban együttvéve. 2009-ben a Philips 1,6 milliárd eurót fordított kutatásokra és fejlesztésekre. A márka a világítástechnika, az infratermékek és a szórakoztató elektronika területén a legerősebb, , az emblémájával fémjelzett árucikkek világszerte keresettek és a vásárlók megelégedésére szolgálnak.

Share

The post Philips termékek, cégtörténet first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/philips-termekek-cegtortenet/feed/ 0
Acer, Apple, Asus laptopok https://vipera.balladium.hu/acer-apple-asus-laptopok/ https://vipera.balladium.hu/acer-apple-asus-laptopok/#respond Fri, 14 Aug 2020 06:44:03 +0000 https://vipera.balladium.hu/?p=2171 Szerviz-honlapok előresorolása prémium linképítés segítségével A weboldal-tulajdonosok alapvető érdeke, hogy a laptop-alkatrészeket forgalmazó webáruházak és notebook-javítással foglalkozó szervizek honlapja a márkanevekkel előre kerüljön a keresőben. A weblapok ezen a réven juttatható a Google-találatok első helyére: Havidíjas prémium linképítés (előresorolási árak 2020-ban). Acer laptop szerviz Budapest Keresettek az Acer laptopok A népszerű, keresett laptopokat gyártó Acer […]

The post Acer, Apple, Asus laptopok first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
Szerviz-honlapok előresorolása prémium linképítés segítségével

A weboldal-tulajdonosok alapvető érdeke, hogy a laptop-alkatrészeket forgalmazó webáruházak és notebook-javítással foglalkozó szervizek honlapja a márkanevekkel előre kerüljön a keresőben. A weblapok ezen a réven juttatható a Google-találatok első helyére:

Acer laptop szerviz Budapest

Acer laptop szerviz Budapest

Keresettek az Acer laptopok

A népszerű, keresett laptopokat gyártó Acer Incorporated egy tajvani székhelyű multinacionális vállalat, mely elsődlegesen számítástechnikai eszközök előállításával foglalkozik. Termékeit Budapest városában számos márkaszerviz szolgálja ki eredeti gyári alkatrészkészlettel és képzett szakemberekkel. De létezik számos márkafüggetlen laptopszerviz is, ezek a helyben vásárolt alkatrészek esetében ingyenes beszerelést biztosítanak ügyfeleiknek. A szolgáltatás garanciális, az Acer termékek jótállási ideje 1-2 év, kijelzőcsere esetében 36 hónap is lehet.

Az Acer vállalat birtokolja a legnagyobb számítógépes szabadkereskedelmi hálózarot Tajpejben. Az eladások alapján a multicég a világ harmadik legnagyobb számítógépgyártója az HP, illetve a Dell Inc. után. Termékei között megtalálhatók az asztali PC-k és hordozható számítógépek mellett PDA-k, szerverek, LED kijelzők, perifériák, valamint elektronikus szolgáltatások kormányzati, üzleti, oktatási és oháztartási felhasználók számára.

A márkanév megerősítése

2000-ben az Acer leválasztotta magáról a gyártói üzletágat (például Wistron Corporation), hogy erőforrásait az Acer márkanév megerősítésére összpontosíthassa. Az eladások növelése érdekében a vállalat amellett döntött, hogy specifikus marketing tevékenységbe kezd. Ennek következtében az Acer világszerte megerősödött, miközben az alkalmazottak száma lecsökkent. 2002-ben az Acer-csoport 39000 embert alkalmazott több, mint 100 országban. A bevételet elérték a 12,9 milliárd amerikai dollárt ebben az évben. 2005-ben az Acer 7800 embert alkalmazott a globális értékesítési és szolgáltatási hálózatában. 2003-ben 4,9 milliárd, 2006-ban pedig 11,31 milliárd amerikai dollár bevételt ért el a vállalat.

Európában az Acer létrehozott egy szövetséget a Ferrari Formula 1 Teammel és két korábbi F1 istállóval, a BAR-Hondával 2000-ben, és a Prost Grand Prix-vel 2001-ben. Népszerű laptopokat és LCD monitorokat kínálnak Ferrari márkanév alatt. A kapcsolat szélesítését jelzi a bejelentés, miszerint az Acer szponzorálja a Ferrari Formula-1 csapatát 2008-ig. Az Acer nemrégiben vezette be az észak-amerikai piacra Ferrari márkájú termékeit, illetve útjára indította Ferrari márkájú pda termékcsaládját.

Az Acer a világ harmadik legnagyobb PC gyártója a Hewlett Packard és a Dell után, nemrég szerezte meg a harmadik helyet a Lenovo megelőzésével, a Dell megelőzésével a notebook eladások terén pedig megkaparintotta ennek a piacnak a 2. helyét.

2007. augusztus 27-én az Acer bejelentette, hogy amerikai riválisának, a Gateway Inc.-nek a megvásárlását tervezi 710 millió amerikai dollárért. 2008 januárban az Acer bejelentette, hogy 75%-os részesedést szerzett a Packard Bell társaságban.

Apple laptopszervíz Bp

Az itt megadott linken elérhető honlap a Google keresőben első azzal a keresőkérdésre, hogy Apple laptop szerviz Budapest. Ha érdekli, hogy az Ön weboldala hogyan szerezhetne TOP helyezéseket a kulcsszavas találati rangsorban, illetve az szeretné megtudni, mi a keresőoptimalizálás, hogyan működik, és mekkora a prémium linképítés ára 2020-ban, kattintson ide: A honlap-SEO ára 2020-ban.

Apple laptopszervíz Bp

Az Apple világmárka

A presztízs minőségű laptopokat gyártó Apple céget 1976. április 1-jén alapította Steve Jobs, Steve Wozniak és Ronald Wayne annak érdekében, hogy értékesíthessék az Apple I personal computer kit nevű terméküket. Ez akkoriban egy egyszerű alaplapot jelentett, amiben processzor és RAM is volt, és Wozniak saját kezével szerelte össze a garázsában. A cég 1977. január 3-án alakult át részvénytársasággá, amikor is Ronald Wayne elkövette élete legnagyobb hibáját és 800 dollárért eladta részesedését a másik két alapítónak. Első komoly sikereit az 1977 áprilisában bemutatott Apple II számítógépnek köszönheti a cég, mivel a riválisokkal ellentétben színes kijelzőt, nyílt architektúrát és a későbbiekben kazetta helyett már floppy meghajtót tartalmazott. Az Apple II-n futott az akkor hihetetlenül népszerű szoftvernek számító VisiCalc táblázatkezelő, és ez még egy nyomós érv volt a cég terméke mellett. 1980-ra az Apple már az IBM és a Microsoft konkurense volt az Apple III-mal. 1984-ben Steve Jobs bemutatta a Macintosh-t, aminek híres reklámjáért 1,5 millió dollárt fizettek. Az általa megálmodott Macintosh jó eladásokat produkált, és a magasba repítette a céget. Sikereit fejlett grafikus felületének és teljesítményének köszönhette, és többek között ezért is lett olyan sikeres a számítógépes kiadványszerkesztés területén. 1994-ben az elavult Macintosh-platform megújítására az Apple, az IBM és a Motorola szövetkeztek, és létrehozták a PowerPC platformot. A három óriás azt remélte, hogy az új rendszer majd lenyomja a Microsoftot és a PC-k uralmát, ezért még ebben az évben piacra dobták a Power Macintosh-t. 2007-ben Apple Computer Inc.-ről Apple Inc.-re változik a cég neve, amely egyben az iPhone és az Apple TV bemutatását is jelenti. Ennek hatására a részvényárfolyam történelmi magasságokba szökött és elérte a 100 dollárt. Az iPhone sikerét tovább fokozta az iPhone 3G és az ahhoz tartozó szoftveráruház, az AppStore megjelenése. 1 hónapon belül az áruház 60 millió eladott alkalmazással és átlagosan 1 millió dolláros napi bevétellel büszkélkedhetett.

Asus laptop javítás Budapesten

Asus laptop linképítésAz igen megbízható, középkategóriás noteszgépeket gyártó cég neve a görög mitológiából ismert szárnyas ló, a Pegazus angol elnevezésének utolsó 4 betűjéből származik, amely a művészetre és a tanulásra való inspirációt szimbolizálja. Az ASUS az erőt, a kreatív szellemet és a tisztaságot testesíti meg, amelyet ez a fejedelmi és agilis mitológiai lény szimbolizál, arra törekedve, hogy minden terméke a minőség és innováció élvonalába tartozzon.

A koreai R&K, az űrbéli küldetések során alkalmazott informatikai megoldások egyik jelentős beszállítója két ASUS notebookot választott ki, hogy a MIR űrállomás egyik küldetése során az űrhajósok megbízható számítógépekkel végezhessék a munkájukat. A 600 napos küldetés során a notebookok kiváló munkát végeztek. „A hő teljesen másképp áramlik az űrállomás gravitációmentes környezetében, mint a Földön. A világűrben használt eszközök hűtőrendszere ezért különösen nagy igénybevételnek van kitéve.” – mondta Szergej Avgyejev, a küldetésben részt vevő orosz űrhajós. „Az ASUS notebookjai más gyártók megoldásával ellentétben kiválóan vették ezt az akadályt. Reggel bekapcsoltuk a gépeket, és egész nap problémamentesen működtek, anélkül, hogy túlmelegedtek volna.”

Weboldal Google első helyre kerülése

Webáruházak optimalizálása. A prémium linképítés segítségével az optimalizált honlap az Apple laptop szervíz Budapest külcsszóval első helyre került a Google keresőben. E elérhető Acer laptopok vagy Asus szerviz Bp kulcsszóval is a honlap SEO módszerével. Ennek ára 2020-ban is a konkurencia nagyságától függ. Lásd még: ingyenes laptop alkatrész csere, számítógépek – cég, vállalat, szervíz honlap optimalizálás

Share

The post Acer, Apple, Asus laptopok first appeared on VIP ERA Premium PR cikkek kiemelt oldala.

]]>
https://vipera.balladium.hu/acer-apple-asus-laptopok/feed/ 0