VIP-utazás során is tartson mértéket az étkezésben

VIP-utazás étkezésAmikor elutazunk nyaralni, akkor sokféle lehetőség közül választhatunk az étkezés tekintetében. Választhatunk fapados nyaralást, amikor magunknak gondoskodunk a főzésről, valamint exkluzív, all inclusive ellátás is szóba jöhet, természetesen ezért sokszor borsos árat kérnek, de aki arra vágyik, hogy jókat egyen, megismerje a helyi ízeket, annak ez a legjobb választás.

Aki járt már akárcsak félpanziós ellátás keretein belül is, svédasztalos vacsora kínálaton, az tudhatja, hogy milyen nehéz a mértéktartás.

Finomabbnál-finomabb ételek sorakoznak a pultokon, sokszor igazi kulináris élményt nyújtva. Ráadásul „ingyen” van, legalábbis ott helyben nem kell fizetnünk érte, függetlenül attól, hogy mit és mennyit eszünk.

Ilyenkor gyakran esünk abba a hibába, hogy mindent meg akarunk kóstolni, mindenből szedünk. Ezzel többször annyit eszünk, mint amire szükségünk lenne. Ráadásul mindezt legtöbb esetben este tesszük, amikor már köztudott, hogy csak keveset és könnyűt szabadna ennünk.

És akkor még nem is említettük a desszert kínálatot, ami ilyenkor szintén bőséges és ínycsiklandozó látványt nyújtó desszert várnak bennünket.

Ezekkel azonban a megengedett kalóriabevitelt jócskán túllépjük. Ha ezt napokon, vagy akár egy héten keresztül is csináljuk, akkor jó néhány plusz kilót fölszedhetünk magunkra, ezért fontos a mértékletesség az evésben nyaralás alatt.

Nem beszélve arról, ha elrontjuk a gyomrunkat és emiatt még az élményeinktől is megfosztjuk magunkat, közben fájdalmaknak kitéve magunkat.

Persze, senki sem azért megy nyaralni, hogy a kalóriákat számolgassa, de azért nem szabad megfeledkezni sem magunkról, mert a könnyen felszaladt kilókat nagyon nehéz ledolgozni.

Önnek is rendszeresen okoz gondot, hogy ne egyen többet, mint amennyit szabadna? Nagyon szereti a hasát és sokszor elszalad a ló Önnel? Ma már az orvostudomány biztosít lehetőséget azoknak, akik nem tudnak önkontrollt gyakorolni, de szeretnének kevesebbet enni és lefogyni.

Biztonságosan használható fogyasztószerek kaphatók, mint a Sibu Med Sibutramine, Adipex-P, Genesis Clenbuterol. Különböző hatóanyagokkal (fentermin, sibutramine) segítenek az étvágy csökkentésében és a zsírégetés fokozásában.

Tájékozódjon bátran a sibutramine fogyasztószer vélemények felől, hogy minél több információja legyen arról, hogy hogyan hat, milyen hatást fejt ki.


Share
Updated: 2024-05-11 — 10:41

Vélemény, hozzászólás?

Kárpáti Vipera Nyúz © 2016 Frontier Theme