Ma levelet kaptunk egyik közéleti lapunk belső e-mailjéről (lehet találgatni), amelynek küldője először is megdicsért minket:
„Erdekesnek tartjuk a honlapjat, a kategoriakat, frissek, naprakeszek a hirek, infok”
– majd kíváncsiságának adott hangot, kilétünk, a Karpaty News készítői felől érdeklődve, egyúttal nehezményezve, hogy személyünk kiléte sehol sincsen felfedve. Válaszunkban érzékeltetni próbáltuk, hogy a blogok márcsak ilyenek, az olvasónak meg kell elégednie a bloggerek nicknevével. Ám azt is jeleztük, hogy aki levéllel tisztel meg bennünket, az a válaszüzenet fejlécében mégis talál egy nevet, hogy a következő körben már tudja hogyan szólítani a címzettet.
A kérdező kíváncsisága egyebekre is kiterjedt, mikor ezt kérdezte:
„Szeretnek bovebbet megtudni a honlaprol, ki, kik keszitik, mibol taplalkoznak?”
Utolsó felvetésére azt válaszoltuk, hogy táplálkozni tányérból szoktunk, de ha nagyon éhesek vagyunk, akkor esetleg fazékból vagy egyenesen a hűtőből. Lám, tegnap is milyen friss zöld honlapot találtunk a titkos fiókban.