Acer, Apple, Asus laptopok

Szerviz-honlapok előresorolása prémium linképítés segítségével

A weboldal-tulajdonosok alapvető érdeke, hogy a laptop-alkatrészeket forgalmazó webáruházak és notebook-javítással foglalkozó szervizek honlapja a márkanevekkel előre kerüljön a keresőben. A weblapok ezen a réven juttatható a Google-találatok első helyére:

Acer laptop szerviz Budapest

Acer laptop szerviz Budapest

Keresettek az Acer laptopok

A népszerű, keresett laptopokat gyártó Acer Incorporated egy tajvani székhelyű multinacionális vállalat, mely elsődlegesen számítástechnikai eszközök előállításával foglalkozik. Termékeit Budapest városában számos márkaszerviz szolgálja ki eredeti gyári alkatrészkészlettel és képzett szakemberekkel. De létezik számos márkafüggetlen laptopszerviz is, ezek a helyben vásárolt alkatrészek esetében ingyenes beszerelést biztosítanak ügyfeleiknek. A szolgáltatás garanciális, az Acer termékek jótállási ideje 1-2 év, kijelzőcsere esetében 36 hónap is lehet.

Az Acer vállalat birtokolja a legnagyobb számítógépes szabadkereskedelmi hálózarot Tajpejben. Az eladások alapján a multicég a világ harmadik legnagyobb számítógépgyártója az HP, illetve a Dell Inc. után. Termékei között megtalálhatók az asztali PC-k és hordozható számítógépek mellett PDA-k, szerverek, LED kijelzők, perifériák, valamint elektronikus szolgáltatások kormányzati, üzleti, oktatási és oháztartási felhasználók számára.

A márkanév megerősítése

2000-ben az Acer leválasztotta magáról a gyártói üzletágat (például Wistron Corporation), hogy erőforrásait az Acer márkanév megerősítésére összpontosíthassa. Az eladások növelése érdekében a vállalat amellett döntött, hogy specifikus marketing tevékenységbe kezd. Ennek következtében az Acer világszerte megerősödött, miközben az alkalmazottak száma lecsökkent. 2002-ben az Acer-csoport 39000 embert alkalmazott több, mint 100 országban. A bevételet elérték a 12,9 milliárd amerikai dollárt ebben az évben. 2005-ben az Acer 7800 embert alkalmazott a globális értékesítési és szolgáltatási hálózatában. 2003-ben 4,9 milliárd, 2006-ban pedig 11,31 milliárd amerikai dollár bevételt ért el a vállalat.

Európában az Acer létrehozott egy szövetséget a Ferrari Formula 1 Teammel és két korábbi F1 istállóval, a BAR-Hondával 2000-ben, és a Prost Grand Prix-vel 2001-ben. Népszerű laptopokat és LCD monitorokat kínálnak Ferrari márkanév alatt. A kapcsolat szélesítését jelzi a bejelentés, miszerint az Acer szponzorálja a Ferrari Formula-1 csapatát 2008-ig. Az Acer nemrégiben vezette be az észak-amerikai piacra Ferrari márkájú termékeit, illetve útjára indította Ferrari márkájú pda termékcsaládját.

Az Acer a világ harmadik legnagyobb PC gyártója a Hewlett Packard és a Dell után, nemrég szerezte meg a harmadik helyet a Lenovo megelőzésével, a Dell megelőzésével a notebook eladások terén pedig megkaparintotta ennek a piacnak a 2. helyét.

2007. augusztus 27-én az Acer bejelentette, hogy amerikai riválisának, a Gateway Inc.-nek a megvásárlását tervezi 710 millió amerikai dollárért. 2008 januárban az Acer bejelentette, hogy 75%-os részesedést szerzett a Packard Bell társaságban.

Apple laptopszervíz Bp

Az itt megadott linken elérhető honlap a Google keresőben első azzal a keresőkérdésre, hogy Apple laptop szerviz Budapest. Ha érdekli, hogy az Ön weboldala hogyan szerezhetne TOP helyezéseket a kulcsszavas találati rangsorban, illetve az szeretné megtudni, mi a keresőoptimalizálás, hogyan működik, és mekkora a prémium linképítés ára 2020-ban, kattintson ide: A honlap-SEO ára 2020-ban.

Apple laptopszervíz Bp

Az Apple világmárka

A presztízs minőségű laptopokat gyártó Apple céget 1976. április 1-jén alapította Steve Jobs, Steve Wozniak és Ronald Wayne annak érdekében, hogy értékesíthessék az Apple I personal computer kit nevű terméküket. Ez akkoriban egy egyszerű alaplapot jelentett, amiben processzor és RAM is volt, és Wozniak saját kezével szerelte össze a garázsában. A cég 1977. január 3-án alakult át részvénytársasággá, amikor is Ronald Wayne elkövette élete legnagyobb hibáját és 800 dollárért eladta részesedését a másik két alapítónak. Első komoly sikereit az 1977 áprilisában bemutatott Apple II számítógépnek köszönheti a cég, mivel a riválisokkal ellentétben színes kijelzőt, nyílt architektúrát és a későbbiekben kazetta helyett már floppy meghajtót tartalmazott. Az Apple II-n futott az akkor hihetetlenül népszerű szoftvernek számító VisiCalc táblázatkezelő, és ez még egy nyomós érv volt a cég terméke mellett. 1980-ra az Apple már az IBM és a Microsoft konkurense volt az Apple III-mal. 1984-ben Steve Jobs bemutatta a Macintosh-t, aminek híres reklámjáért 1,5 millió dollárt fizettek. Az általa megálmodott Macintosh jó eladásokat produkált, és a magasba repítette a céget. Sikereit fejlett grafikus felületének és teljesítményének köszönhette, és többek között ezért is lett olyan sikeres a számítógépes kiadványszerkesztés területén. 1994-ben az elavult Macintosh-platform megújítására az Apple, az IBM és a Motorola szövetkeztek, és létrehozták a PowerPC platformot. A három óriás azt remélte, hogy az új rendszer majd lenyomja a Microsoftot és a PC-k uralmát, ezért még ebben az évben piacra dobták a Power Macintosh-t. 2007-ben Apple Computer Inc.-ről Apple Inc.-re változik a cég neve, amely egyben az iPhone és az Apple TV bemutatását is jelenti. Ennek hatására a részvényárfolyam történelmi magasságokba szökött és elérte a 100 dollárt. Az iPhone sikerét tovább fokozta az iPhone 3G és az ahhoz tartozó szoftveráruház, az AppStore megjelenése. 1 hónapon belül az áruház 60 millió eladott alkalmazással és átlagosan 1 millió dolláros napi bevétellel büszkélkedhetett.

Asus laptop javítás Budapesten

Asus laptop linképítésAz igen megbízható, középkategóriás noteszgépeket gyártó cég neve a görög mitológiából ismert szárnyas ló, a Pegazus angol elnevezésének utolsó 4 betűjéből származik, amely a művészetre és a tanulásra való inspirációt szimbolizálja. Az ASUS az erőt, a kreatív szellemet és a tisztaságot testesíti meg, amelyet ez a fejedelmi és agilis mitológiai lény szimbolizál, arra törekedve, hogy minden terméke a minőség és innováció élvonalába tartozzon.

A koreai R&K, az űrbéli küldetések során alkalmazott informatikai megoldások egyik jelentős beszállítója két ASUS notebookot választott ki, hogy a MIR űrállomás egyik küldetése során az űrhajósok megbízható számítógépekkel végezhessék a munkájukat. A 600 napos küldetés során a notebookok kiváló munkát végeztek. „A hő teljesen másképp áramlik az űrállomás gravitációmentes környezetében, mint a Földön. A világűrben használt eszközök hűtőrendszere ezért különösen nagy igénybevételnek van kitéve.” – mondta Szergej Avgyejev, a küldetésben részt vevő orosz űrhajós. „Az ASUS notebookjai más gyártók megoldásával ellentétben kiválóan vették ezt az akadályt. Reggel bekapcsoltuk a gépeket, és egész nap problémamentesen működtek, anélkül, hogy túlmelegedtek volna.”

Weboldal Google első helyre kerülése

Webáruházak optimalizálása. A prémium linképítés segítségével az optimalizált honlap az Apple laptop szervíz Budapest külcsszóval első helyre került a Google keresőben. E elérhető Acer laptopok vagy Asus szerviz Bp kulcsszóval is a honlap SEO módszerével. Ennek ára 2020-ban is a konkurencia nagyságától függ. Lásd még: ingyenes laptop alkatrész csere, számítógépek – cég, vállalat, szervíz honlap optimalizálás


Share

Vélemény, hozzászólás?

Kárpáti Vipera Nyúz © 2016 Frontier Theme