Kárpátalja mint Ukrajna mozdonya? Höhö

mozdonyKedvenc államtitkárom, Németh Zsolt már sok baromságot mondott életében, ez most a kiugróan szórakoztató elmésségek közé tartozik:

Az államtitkár közölte: az elmúlt években látványosan fejlődtek a Magyarország és Ukrajna közötti kapcsolatok, Kárpátaljával kifejezetten baráti viszonyt sikerült kialakítani az elmúlt időszakban, és Ukrajna európai integrációs folyamatában Kárpátalja „egyfajta mozdonyként húzza maga után” az országot. Remélhetőleg folytatódik Ukrajna európai integrációja – fűzte hozzá Németh Zsolt.

Bolha húzza az elefántot. Csillapíthatatlanul vihog a vakbelem.

Jellemzőnek gondolom, hogy ezt a roppant találó megállapítást egyedül a Magyar Nemzet Online emelte ki egy cikk (link törölve) épületes címébe.


 

Online cikk link építés

Javíthatod weboldalad Google-helyezését a legjobb PR-cikk oldalakon való azonnali link elhelyezés eszközével. Ez egy  keresőmarketing szolgáltatást. Termékek, árucikkek, online szolgáltatások, webáruházak kínálatának bemutatása marketing szövegekbe ágyazott hivatkozások megjelentetésével. A honlap SEO és a PR-cikkes linképítés ára 2023-ban is igazodik az inflációhoz és a Ft árfolyamához.

Aki a keresőoptimalizálás és online marketing területén működik, tudja: egy célzott honlap organikus forgalmát úgy növelheti, hogy javítja annak kulcsszavas helyezéseit.

De hogyan tehető látogatottabbé a weboldal? A recept egyszerű. Tegyünk minél több értékes tartalmat honlapra.

Az új és újabb cikkek, szövegek, online tartalmak gazdagítják a port kulcsszó-felhőjét. Ez pedig idővel bevonzhatja a rákattintó látogatókat. Sok név, sok kulcsszó – Ukrajna, Kárpátalja -, sok keresés, sok kattintás.

Például a magyarországi rezsicsökkentési mizéria fényében (árnyékában!) hogyan érinti a az infrapaneles fűtés alkalmazása a villanyszámla alakulását? Ezek közérdekű kérdés. Valószínű, hogy az e témában írt és publikált cikkek spontán módon megjelennek a keresőtalálatok között.

Ha emellett/eközben SEO optimalizálás alá kerül a webshop és sikerül a terméknevekkel (sötétsugárzóinfrasugárzó panel) mint kulcsszavakkal top helyezést elérni a keresési rangsorolásban, az jelentős kereskedelmi forgalomnövelést, több bevételt hozhat a forgalmazónak.


Share

Vélemény, hozzászólás?

Kárpáti Vipera Nyúz © 2016 Frontier Theme