A Goliath sportfogadásról röviden

A sportfogadás lehetőségei

Manapság az online sportfogadási irodák elterjedésével és azok széles körben elérhető ajánlataival egyszerűen és kényelmesen adhatjuk fel a szelvényeket. Az online sportfogadás azért is örvend nagy sikernek, mert sokszor jobb lehetőségeket kínálnak, mint a klasszikus irodák. Így miközben időt spórolunk meg, magasabb nyereményekre is számíthatunk sportfogadóként.

A gyakorlott sportfogadók körében népszerűek a kombinált fogadások például. Ez esetben nem csupán egy végeredményre fogadunk, hanem több esemény kimenetelét tippeljük meg. Mivel a szorzók összeadódnak, ezért nagyobb összegű nyereménnyel tudunk számolni. Ennek azonban nagy hátránya, hogy ha egy mérkőzést rosszul tippelünk meg, akkor az egész szelvény elúszik.

Ezzel szemben, amikor összetett fogadást teszünk, akkor nem csak egy több kötésű szelvényünk lesz, hanem sokszorozódnak is a kimenetelek. Ez biztosítja azt, hogy az összetett kombinált fogadás esetén jóval nagyobb esélyünk legyen nyerni. Ebben a cikkben a Goliath sportfogadást vesszük górcső alá.

Mit értünk a Goliath sportfogadás alatt?

Számos stratégia létezik akkor, ha összetett kombinált sportfogadásról beszélünk. Az egyik legnagyobb ezek közül a Goliath fogadás. A Goliath fogadás során 8 kimenetelt kell megtippelni a szelvényen. Ha kiszámoljunk a lehetséges kombinációkat, akkor 247 fogadásról beszélhetünk. Ez azt jelenti, hogy 247 alkalom lehet arra, hogy nyereménnyel gazdagodjunk.

A Goliath fogadás megkötésének menete

Bár a 247 kimenetel láttán azt gondolnánk, hogy biztosan bonyolult megkötni egy ilyen fogadást. Ez azonban nem igaz. Nézzük meg, hogy pontosan hogyan is kell megkötni egy ilyen fogadási típust.
Először is válasszuk ki az általunk kedvelt sportfogadási oldalt, ahol szeretnénk megtenni a tétet. Ha jelenleg nincs pénz az egyenlegünkön, akkor töltsük fel azt. Ez után tegyünk fel a szelvényre a 8 tippünket. Ezt követően a fogadási típusoknál ki tudjuk választani a Goliath fogadást.

Fontos, hogy az ilyen típusú fogadás esetén 247 alaptételt kell megrakni, mivel 247
fogadásról beszélünk. Tehát, ha 1000 forintot szeretnénk megjátszani alaptétként, akkor az
összesen 247000 forintnyi tételt jelent. Nézzünk utána, hogy az adott sportfogadási irodánál
mennyi a minimum tét, mert vannak oldalak, ahol elég alacsony összeggel is meg lehet tenni
a fogadást.

A megjátszott eseményeket szerencsére nem nekünk kell összeállítani, csupán a 8 mérkőzést kell kiválasztanunk. Minden mást el fog végezni az adott iroda algoritmusa. Ezt pillanatok alatt összekombinálja nekünk a rendszer, így a fogadás megtétele nem bonyolultabb annál, mintha egy egyszerű szelvényt tennénk fel.

Nézzük, hogy kinek is érdemes Goliath fogadást kötni

Említettük tehát, hogy a 247 egységnyi tét az 1000 forint alaptét esetén elég nagy összegre jön ki. Ez elsőre ijesztő lehet, még 100 forint esetén is több mint 20000 forintról beszélhetünk. Ez az oka annak, hogy a Goliath fogadás nem igazán javasolt kezdő játékosoknak. Akik már gyakorlottak a sportfogadás világában, és szeretnek nagyobb tétekben játszani, azoknak megfelelő választás lehet ez a fogadási típus.

Abban az esetben, ha már többször tett valaki összetett kombinált fogadást, akkor a Goliath sem lesz nehezen megérthető, ugyanis ugyan azon az elven működik, mint más összetett kombinált forma. A különbség, hogy a nyerési esély jóval magasabb, hiszen itt 247 kombinációról van szó.

Hogyan is tevődik össze ez a nagy szám? A 8 kiválasztott mérkőzésből születni fog 28 darab kettes kötésű, 56 darab hármas kötésű, 70 darab négyes kötésű, 56 darab ötös kötésű, 28 darab hatos kötésű, 8 darab hetes kötésű, és a végén egy darab nyolcas kötésű szelvény. Ezen kívül a Goliath fogadásoknál még 246 további esélyt is kaphatunk a nyerésre.

Ha gyakorlott sportfogadó vagy, és 8 mérkőzésre szeretnél fogadni, akkor javasolt, hogy inkább a Goliath fogadási típust válaszd, mert a sima kombinált fogadás esetén nagyon kellemetlen tud lenni az, amikor egy mérkőzésen úszik el a szelvény.

Arra az esetre pedig ha még új vagy a sportfogadás világában megannyi lehetőséged lehet
választani a jobbnál jobb lehetőségek közül egy online bukmékert választva.


Share

Vélemény, hozzászólás?

Kárpáti Vipera Nyúz © 2016 Frontier Theme