Tilos a link

Persze, hogy olvastam már korábban ezt a tiltást: „Az MTI előzetes engedélye nélkül tilos az MTI honlapjaira mutató, valamint az oldalak belső tartalmához vezető link elhelyezése„, és persze, hogy akkor is röhögtem rajta, csak most újra a szemembe ötlött. Aki ilyesmit tiltás alá helyez, az baromságot követ el, mert nem tudja, hogy minden oldal internetes értékét (és olvasottságát) nagyban meghatározza, hogy hány link mutat rá, és ezek szerint azt akarja, hogy az MTI oldalait minél kevesebben olvassák, idézzék, hivatkozzanak rá.

Hát akkor most kísérlet következik. Engedélyt nem kértem, de kiteszem a főoldalra mutató linket: mti, alább pedig egy mai cikküket linkelem, azt, amelyből megtudtam, hogy ugyan a Fidesz továbbra is stabilan vezet az MSZP előtt egy friss közvélemény-kutatás szerint, miközben „A jelenlegi kormány hatalmon maradását a lakosság 43 százaléka, míg távozását 42 százaléka támogatja.”
Idézet innen: http://www.mti.hu/cikk/226289/.

Na, akkor most mi lesz. Nem a következő választásokon (bár az is megérne egy misét), hanem a tilos linkek miatt. Vajon felszólítanak-e az eltávolításukra?

Bárhogy is: ha az MTI nem akarja, hogy linkeljék, azt egyedül azzal érheti el, ha megszünteti a honlapját – ez a helyes lépés.


Share
Updated: 2016-03-07 — 12:19

Vélemény, hozzászólás?

Kárpáti Vipera Nyúz © 2016 Frontier Theme